Tropicana Field 20-09-2014
Door: Cobi
Blijf op de hoogte en volg Cobi en Wil
21 September 2014 | Verenigde Staten, Kissimmee
Na de lunch vertrokken naar Tampa Bay/St. Petersburg voor de baseball wedstrijd Tampa Bay Rays tegen de Chicago White Sox. Gelukkig niet zo'n heel lange rit, zo'n 1,5 uur. Op advies van een Amerikaanse collega van Wil een omweg gemaakt via de Sunshine Skyway Bridge. Dat was inderdaad een mooie route en de moeite van het kwartiertje omrijden waard. Een prachtig uitzicht over het water met grote parkeerplaatsen aan beide kanten van de brug. We troffen er een motorclub die alleen uit vrouwen bestond. Sommigen hadden blonde staartjes aan hun helm. Ook zagen we er weer een aantal vogels die we nog niet eerder gezien hadden en mannen die met een soort klein sleepnetje lopend door het water aan het vissen waren. Aangezien het nog te vroeg was om al naar het stadion te gaan zijn we eerst naar St. Pete's Beach gereden naar het strand. Lekker even gezwommen in de Golf van Mexico. De zee was heel kalm en het water was best warm. Even genoten van een klein uurtje aan het strand en daarna in de auto naar Tropicana Field, het stadion van de Tampa Bay Rays. Dankzij de navigatie kwamen we er zo en konden we vlakbij het stadion parkeren. Tropicana Field is een geheel overdekt stadion compleet met airconditioning. Geen overbodige luxe in dit warme en vochtige klimaat. In een van de food courts een pizza gegeten en daarna onze plaatsen opgezocht. De honkbalwedstrijd tussen de Rays en de White Sox duurde van 7 tot ongeveer half 11. Altijd leuk om in Amerika in zo'n gigantisch stadion een sportwedstrijd mee te maken. Yvette en ik hebben een stukje door het stadion gelopen en zagen de mensen in de rij staan om roggen te kunnen aaien. In een hoekje van het stadion blijkt een bassin te zijn waar roggen in zwemmen en die mag je aaien als je wilt (rays zijn roggen). Wij hebben er van bovenaf een paar foto's van gemaakt maar geen behoefte om ze ook te gaan aaien. Deze avond wonnen de Tampa Bay Rays met 3-1 en was het publiek blij met de overwinning. Bart kocht nog een Rays t-shirt waarna we via de hoofdingang het stadion hebben verlaten en terug naar Kissimmee zijn gereden waar we ff na 12 uur aankwamen. Zijn zowat gelijk “moe maar voldaan” gaan slapen.
21 September 2014 - 18:40
Jack:
Hallo allemaal,
Ziet er goed uit op de foto's vooral die van Bart en Yvette
die hebben voor mij een extra randje.
Gr Margo en fam -
21 September 2014 - 19:19
Karin:
Compliment toch dat je je moest legitimeren? haha. Geniet maar lekker.
21 September 2014 - 20:33
Rianne:
Goede avond,
die brug, gaaf zeg.
roggen aaien, je moet het maar verzinnen.
het is zeker bijzonder dat zo'n wedstrijd mee kan maken.
jammer dat het niet gelukt is in de hobbywinkel, ik neem aan dat mijn olifant er ook niet was/is.
hier is het redelijk weer geweest, heb weer emmers vol appels geraapt en morgenochtend eens kijken of we het een ander kwijt kunnen in de kliko's in de buurt.
ik weet niet of de kliko's aan de kant van de flat al veranderd zijn, want als ze nog gewoon zijn, kan ik daar ook het een en ander in kwijt. want je ziet nauwelijks dat ik appels geraapt heb.
ik ga nog ff borduren en bank hangen en meteen heel holland bakt kijken.
veel groetjes, Rianne -
22 September 2014 - 01:29
Jose:
Net eerst de foto's van gisteren nog bekeken eerst met die sandwich ook kan me voorstellen waarom ze die zo noemen hoor. Sportief dagje was dit vandaag apart die roggen in dat stadion maar was ze ook niet gaan aaien hoor aai liever beasy de cavia heb ik gisteren ook weer gedaan. Ga trouwens woensdagavond kijken bij dat andere vrijwilligerswerk bij die zwakbegaafden ben benieuwd ze hadden me voor het weekend gebeld of ik dat nog wilde doen. Je hoort wel hoe dat afloopt nog.
groetjes Jose