Zon en kaasfondue, 13 maart 2015
Door: Cobi
Blijf op de hoogte en volg Cobi en Wil
13 Maart 2015 | Oostenrijk, Ried im Zillertal
Onze wintersporters hebben vandaag een fijne zonnige dag gehad met een strakblauwe hemel en zo’n 28 km geskied/gesnowboard en 22,6 km in de liften gezeten. De maximale snelheid van Bart was 61,3 km/h. De steilste genomen helling was 37⁰. Hoogst bereikte punt 2375.
Vanavond een heerlijke kaasfondue gegeten met brood, vleeswaren en groenten. Om het warm te houden hadden we een alternatief rechaud gemaakt van het rooster uit de oven met kopjes eronder. Werkt best goed en de fondue was in elk geval erg lekker!
13 Maart 2015 - 23:31
Jose:
Mooie foto's weer hoor! Je staat er selfie wel weinig op deze vakantie 1x maar vlgs mij he.
groetjes jose -
14 Maart 2015 - 13:58
Rianne:
leuke foto.
lekker kaasfondue, hebben Marieke en ik van de week ook gegeten, kees was niet thuis, dus het kon.
zo dadelijk gaat Marieke naar de spinningles voor het goede doel. ik ga met haar mee, heb cake gebakken en ga foto's maken. gewoon gezellig zien hoe andere zich in het zweet werken. ik ben er vooral voor support.
een fijne dag vandaag.
hier is het een stuk frisser.
groetjes, kees en Rianne