Alle zegen komt van boven....maar ook regen...
Door: Cobi
Blijf op de hoogte en volg Cobi en Wil
11 September 2010 | Denemarken, Arden
11 September 2010 - 20:31
Betsie:
Hoi Cobi en Wil,
Wat leuk dat jullie weer een reisverslag maken. Ik kreeg net alle 3 de berichtjes ineens binnen en vond het natuurlijk weer leuk om te lezen.
Jammer dat het steeds regent maar misschien is er morgen weer zon want die hadden wij vandaag. Nog heel veel beterschap met jullie verkoudheid en nog veel plezier, groetjes -
11 September 2010 - 20:51
Kaatje:
Leuk jullie reisverslag weer te lezen, gelukkig was er thee! We hebben je advies ter harte genomen en bij de Kruidenlucht ruime pauzes laten zitten en daardoor een hele gezellige avond zitten te tafelen, heerlijk gegeten hoor en zeker voor herhaling vatbaar.
Jullie nog hele fijne dagen en zie je volgende verslag graag verschijnen.
Kaatje -
11 September 2010 - 22:15
Tinus En Marij Rover:
hoi coby en wil, wat leuk om weer eens een bericht van jullie te krijgen dat jullie op reis zijn. We hopen dat jullie een hele fijne vakantie hebben en we volgen jullie weer via de mails. Groetjes en tot ziens, tinus en marij -
12 September 2010 - 10:21
Fam Vd Velden:
Nou hier is het weer niet beter als in Denemarken het regent hier al heel de morgen, hopelijk klaart bij jullie het weer op een fijne vankantie groetjes -
12 September 2010 - 10:45
Mariës:
Prachtig zeg die foto met die witte beelden.
Leuk om weer iets te lezen en zien van jullie reis. Fijne dagen verder
Hartelijke groetjes -
12 September 2010 - 19:00
Marianne:
Hoi Cobi en Wil,
Ze blijven daar in Duitsland maar aan de weg werken de laatste keer hadden we tussen aHamburg en Bremen iets van 15 bouwstelle. Het heeft hier vandaag ook zowat de hele dag geregend. Wind ga je in Denemarken wel meer krijgen dan hier is immers een groot schiereiland en de bomen staan niet voor niets scheef (tenminste in het noorden. Veel plezier en hopenlijk mooier weer en geen gesnotter
Groetjes Marianne en de Rest